04 Nisan 2013

Albatros’a yeni üyeler: Pınar Başman, Armağan Halil Albayrak, Ilhan Çakmak ve Haluk Doğan

ile admin

Yeni üyelerimize Albatros ailesi olarak “Hoşgeldiniz :))” diyoruz…

Pınar Başman

Yamaç paraşütüne 2002 yılı İstanbul Üniversitesinde başladım o zamandan beri her sene SIV yaparak haftasonları tatillerde fırsat buldukça uçmaya çalışıyorum xc yada yarışma tecrübem yok.

Serbest paraşüte 2005 de thk bünyesinde efeste başladım 400 atlayışım ve c brövem var. 2009 milli takım çalışmasına katıldım her sene türkiye şampiyonasına katılmaya çalışıyorum tatillerde haftasonları fırsat buldukça atlayışa gidiyorum.

Armağan Halil Albayrak

Yamaç paraşütü; 2007 2008 yılında Ankara Uçuş kulübünde başlangıç eğitimi aldım.. (Yılmaz Açıkgöz, Yiğit Yıldırım,) sonra kulüb pilotluğuna geçtim bıraktım..ara verdim.. 2011 yılında tekrar Bursa da Gürsu Belediyesi YP kulübü çalışmalarına katıldım.. Orada yeniden başlangıç eğitimi aldım ve hala da başlangıç eğitimindeyim…yaban hayat ve yaban hayatı koruma benim yaşam tarzım diyebilirim.

Ilhan Çakmak

Eğitim: THK

Lisanslar: YP için P4 Paramotor için MYP ve ayrıca her ikisi için FAI lisansı

Haluk Doğan

2009 Özay Zorlu’dan Yamaç paraşütü başlangıç eğitimi.

2009 İstanbul Paramotor Takımı’ndan Motorlu Yamaç Paraşütü Eğitimi.

2012 THK İnönü Seviye Kontrol Kursu

2013 Erkan Hoş UPL eğitimi

Y

amaç paraşütü ; 2007 2008 yılında Ankara Uçuş kulübünde başlangıç eğitimi aldım.. (Yılmaz Açıkgöz, Yiğit Yıldırım,) sonra kulüb pilotluğuna geçtim bıraktım..ara verdim.. 2011 yılında tekrar Bursa da Gürsu Belediyesi YP kulübü çalışmalarına katıldım.. Orada yeniden başlangıç eğitimi aldım ve hala da başlangıç eğitimindeyim…yaban hayat ve yaban hayatı koruma benim yaşam tarzım diyebilirim..