11 Ocak 2016

Hülya Erşah Gençer arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik

ile admin

Hulya

Çok sevgili arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz Hülya ‘mızı (Erşah Gençer) ve henüz dünyaya gözlerini açmamış bebeği Mercan‘ımızı, 10 Ocak 2016 Pazar günü saat 11:00 sularında, FSM köprüsü girişinde gerçekleşen acı bir trafik kazasında kaybettik.

Karşı şeritte gerçekleşen zincirleme trafik kazası sonucu fırlayan -yaklaşık 15 kilo ağırlığındaki- bir taş parçası ne yazık ki, araçlarında eşi Mehmet Ümit Gençer ve Yiğit Şahinbeyoğlu arkadaşlarımızla seyir halinde olan Hülya arkadaşımıza isabet etmiştir. Başından yaralanan arkadaşımız, kazadan hemen sonra Kavacık’ta bulunan hastanenin acil servisine yetiştirilmesine rağmen hayata gözlerini yummuştur.

Albatros ailesi olarak Hülya ‘mıza ve Mercan ‘ımıza Allah ‘tan rahmet, başta eşi Ümit, ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz….

Seni hiç bir zaman unutmayacağız…

Albatros

Resim1

Kaza Haberi için tıklayınız 

 

Nevin Şahinbeyoğlu

Bir varmış bir yokmuş…Var olduğun zamanda hayatımda olduğun için, iyi günümde kötü günümde can yoldaşım olduğun için binlerce teşekkür sana. Bugün kalbimde kocaman bir boşluk bırakarak gittin ya, varsın öyle olsun. Seni çok sevdim, her zaman da seveceğim. Hülyam, Mercanım mekanınız cennet olsun…

 

Yiğit Şahinbeyoğlu

Ümit ‘imin, Erşah ve Gençer ailelerinin kıymetlisi, eşim Nevin ’in can yoldaşı, tüm arkadaşlarının canı ciğeri Hülya Erşah Gençer arkadaşımızı kabullenmesi imkansız bir kaza sonucu kaybettik. Hülyam son dakikalarında yanındaydım, yanakların avuçlarımda dua ediyordum, belki başka bir kaderde sen benim yanaklarımı tutup “lütfen Yiğit” diye dua ediyor olabilirdin ama sıramız böyle değilmiş…Ümit ile benim sıram henüz gelmemiş. Yarın cenazende bulunmak son görevimiz olmayacak, görev yeni başlıyor…Birçok açıdan birçok insanda emeğin var, bize çok öğretmenlik yaptın, yol gösterdin, inandırdın ve motive ettin. Yerin doldurulamaz onu biliyoruz ama biz de emanetlerimize hep birlikte sahip çıkacağız…Anne kız birbirinizi yalnız bırakmadınız, huzur içinde uyuyun sevgili Hülya ve sevgili Mercan…

 

Gökhan Çağlayan

Güzel kardeşimiz Hülya’yı dün acı bir kazada kaybettik. Bugün saat 13,30 -14,00 arası Haydarpaşa Numune Hastahanesi başhekimlik binasında anma töreni ve salı günü Kara Biga’da cenaze töreni olacak. Yamaç paraşütünden, dağcılığa, dalıştan bisiklete her türlü sporu yapan tam bir sporcu, doğa sever, gülen yüzüyle her daim pozitif, iyi karakterli, kötü olan hiç birşeyi yakıştıramayacağım ve tanıdığıma çok mutlu olduğum bir insan.

Kaza demekle beraber malesef gelişmiş ülkelerde olmayacak şekilde vurdumduymazlık ve ihmal sonucu bir kamyondan düşen lanet olası bir moloz Hülyamıza isabet etti karnındaki bebeğiyle beraber onları aramızdan aldı. Umarım cinayete sebep olanlar şöför ve şirket sahibi en kısa sürede bulunur ve her ne kadar inanmasamda cezaları verilir. Bu vesile ile Cumartesi günü 2. köprüde öğleden önce olan bu kazaya şahit olanlar varsa bizlere ulaşmalarını rica ediyorum. Nurlar içinde yat, güzel insan biz seni unutmayacağız.

 

Özge Arslan Özbil

Ne çok insanın hayatına dokunmuştur Hülya Erşah Gençer.. Seni hep o gülen yüzünle hatırlayacağım.. Huzur içinde uyu..