27 Şubat 2007

Mustafa Ağmil

ile admin

“Uçmak Birini Sevmek Kadar Güzel ve Kişiye Özeldir”

Selamlar 1981 Bursa doğumluyum ve Bursa da yaşıyorum. Ortaokul zamanlarımda ufak bir atölyede hafta sonları çıraklıp yaptığım mesleğim Reklamcılığa yaklaşık 6 yıldır kendi işyerimde halen devam etmekteyim. Tabela ve fuar stantları üretimi yapıyorum. Evliyim Rüzgar isminde bir erkek çocuğum var :)
İlk paraşüt deneyimim herkez gibi şemsiye veya poşetle değil gerçekten 11 yaşındayken dayımın askerden getirmiş olduğu gökyüzü aydınlatma havanının minik bir paraşütüyle anannemin istanbul esenkent teki evlerinin ikinci katından atlayarak daha sonra karnımda ucunda çivi olan bir tahta parçasıyla kartal devlet hastanesinde bitmişti :) Kısa bir deneyimde olsa oradaki 10 saniyelik ayaklarımın yerden kesilmesi beni uçmaya karşı büyülemişti… ” O paraşüt halen herzaman harnesimdedir”

2007 Gürsu dan uçanları izmeleye gidiyordum devamlı yapmayı çok istiyordum fakat eşim Nalan ı bir türlü razı edemiyordum :)
Bir gün eşimide götürdüm eğitim yaptıkları yere ona ne kadar güzel olduğunu gösterecektim ve kandıracaktım ;) ve kandırdımda o gün teorik eğitimim olmadan elime geçirdiğim bir malzemeyle 3 sorti uçtum :) biliyorum çok yanlış.
2008 in başında alanyada tatildeyken uçan bir turistle tanıştım ve onun malzemesini çok kelepir bir fiyata aldım :)
aldığım kanat çok sonralardan farkettimki bana bir numara büyükmüş Apco Presta :)
Çeşitli yerlerde kendimi geliştirmeye başladım bulduğumu okuyorum gördüğümü izliyorum vs. vs.
2009 da malzememi sıfırladım ve birazda bilinçlendim :) ve Özay ZORLU ya bana bu işi öğretmesini istedim saolsun büyük katkıları oldu buradanda ona teşekkürler.
Termik eğitimlerimizi gürlede yapıyorduk ilk termik eğitmim ilkte cross um olmuştu o gün gürleden inegöl yakınlarında bir köye inmiştim ayaklarım yere basmıyordu.
2009 da bana en yakın olan Gürsu havacılık derneğine üye oldum 2010 yılında bazı nedenlerden dolayı istifa ettim.
2010 un mart ayında da Albatros a katıldım.
Havacılık dışında kışları Uludağ da bol bol kayıyorum.

DIGITAL CAMERA

musagmil2.jpg

musagmil3.jpg

musagmil4.jpg

mustafa agmil.JPG